ET-1: Basics

Speciaal voor therapeuten, coaches of mensen die de ambitie hebben om energetisch werk te doen, introduceert Janosh: Energetische Therapie. Tijdens het eerste deel van dit exclusieve trainingstraject reikt hij je de basistechnieken aan om jezelf te voorzien van de juiste kennis en gereedschappen. In korte tijd leer je met de geometrische codes te werken met als doel om deze voor eigen sessies te kunnen gebruiken. Ook wordt er aandacht besteed aan manieren om met mensen te werken.

Naar agenda

 


ET-2: Intermediate

In deze vervolgcursus gaan we verder met nieuwe tools. Tijdens oefensessies leer je effectief gebruik te maken van energetische hulpmiddelen, zoals de biotensor. Ook besteden we aandacht aan geurfrequenties (aurasprays en eterische oliën) en welke werking deze hebben op het onderbewustzijn. Het doel is om vertrouwd te raken met methodes om energie te meten en in beweging te zetten, met als voornemen om jezelf te trainen in het toepassen van de juiste technieken. Ook gaan we dieper in het vertrouwen op onze intuïtie.

Naar agenda

 


ET-3: Advanced

In deze derde fase vervolgen we het traject met een uitgebreide inwijding. Tijdens deze dag gaan we een stap verder in ons proces door contact met hogere frequenties te maken. Je stapt buiten de werkelijkheid om iemand op zielsniveau te observeren. Belangrijk is dat je tussen de verschillende frequenties leert schakelen. Zie het als een knopje dat je aan en uit kunt zetten wanneer je dat wilt. Tot slot behandelen we de zeven chakra's en krijg je een persoonlijke sessie van Janosh. 

Naar agenda

 


ET-4: Master *

In de laatste fase van dit trainingstraject onthult Janosh zijn ultieme methodiek om in vertrouwen aan jou door te geven. Zijn doeltreffende aanpak in privésessies is namelijk gebaseerd op oogcontact. Door gelijktijdig te schakelen naar een hogere frequentie is het mogelijk om via de ogen in de ziel te kijken. Daarmee worden energiepatronen zichtbaar en kun je vaststellen waar iemand blokkades heeft zitten. Om hier volledig vertrouwd mee te raken, maakt Janosh je bekend met de energie van de Arcturianen.


* Deelnemers van de E.T. Master krijgen een certificaat en een vermelding op de website als gelicenseerd therapeut van Janosh. Hiervoor dien je alle trainingsfases te hebben doorlopen. Opmerking: voor deze workshop vindt er een voorselectie plaats om te bepalen of je hiervoor in aanmerking komt.